Το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου σε σύμπραξη με το ΔΙΕΚ Ιωαννίνων, διοργανώνει εκπαιδευτική-πολιτιστική επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη, το χρονικό διάστημα από 07 έως 12 Απριλίου 2022.

Το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου, έχει εντάξει τη συγκεκριμένη εκπαιδευτική-πολιτιστική επίσκεψη, στο πλαίσιο κατάρτισης της ειδικότητας “Τεχνικός Συντήρησης Έργων Ζωγραφικής” και των ειδικοτήτων που σχετίζονται με τον Τουρισμό.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη, ξεκίνησε να πραγματοποιείται από το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου για πρώτη φορά το 2020 και ελπίζουμε να είμαστε σε θέση να την πραγματοποιούμε κάθε χρόνο. Βασικός στόχος της επίσκεψης είναι να δώσει την ευκαιρία για πραγματοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων σχετικών με την κάθε ειδικότητα στα μνημεία και τα τουριστικά αξιοθέατα που απλόχερα προσέφει η Πόλη στον επισκέπτη.

Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, και συνάντηση με την ΑΘΠ Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου.