Το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου μέσα από τις δράσεις του, στοχεύει να ενισχύει τις επαγγελματικές δεξιότητες και ικανότητες των καταρτιζόμενων αλλά ταυτόχρονα να προάγει τον εθελοντισμό και την προσφορά στoν τοπική κοινωνία.

Την Παρασκευή και το Σαββατο 1-2 Απριλίου 2022, θα πραγματοποιηθεί Πιστοποιημένο Σεμινάριο (BLS/AED) Ανανηπτών, Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης και Χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή. Το σεμινάριο πιστοποιείται από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης και πραγματοποιείται από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, στους χώρους του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή το απόγευμα (4:00-7:00 μ.μ.), θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με χρήση της πλατφόρμας Zoom το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου και το Σάββατο το πρωί (9:00-12:00 π.μ.) θα πραγματοποιηθεί στου χώρους του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου, το πρακτικό μέρος με εξάσκηση των συμμετεχόντων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές και εκπαιδευτές της ειδικότητας Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου (Β΄ & Δ΄εξ.), αλλά και άλλων ειδικοτήτων, που το επιθυμούν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση https://bit.ly/iekmesol-bls. ή στη Γραμματεία του ΔΙΕΚ. Ο ανώτατος αριθμός των συμμετεχόντων στο τμήμα είναι 25 άτομα.