Σήμερα Πέμπτη, 12-10-2023, στις 4:00 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Δημόσιου ΙΕΚ Μεσολογγίου η υποδοχή και το καλωσόρισμα των νέων καταρτιζόμενων, που επέλεξαν για την κατάρτισή τους κάποια από τις 8 νέες ειδικότητες του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου.

Τους καταρτιζόμενους υποδέχθηκε και καλωσόρισε στους χώρους του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου ο Διευθυντής του ΙΕΚ, Γιάννης Χατζής, ο οποίος τους ευχήθηκε να έχουν μία δημιουργική πορεία κατάρτισης και να καταφέρουν να εκπληρώσουν όλους τους στόχους και τα όνειρά τους για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Επίσης, ανέφερε:

“Εμείς εδώ στο Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου και οι εκπαιδευτές σας, θα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, προσφέροντας σας τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας. Από την πλευρά μας, προσπαθούμε το Δημόσιο ΙΕΚ Μεσολογγίου, να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται αλλά και να διακρίνεται για τις επιτυχίες και τις καινοτομίες του. Στόχος μας παραμένει η όσο το δυνατόν ολοκληρωμένη κατάρτιση, όχι μόνο για την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων αλλά και μέσα από τις δράσεις μας η απόκτηση επαγγελματικών εμπειριών και η άμεση και συχνή επαφή σας με το μελλοντικό σας επάγγελμα.”

Στη συνέχεια, παρουσίασε το πλαίσιο λειτουργίας του ΙΕΚ και τις διαδικασίες κατάρτισης, όπως αυτό περιγράφεται στον Κανονισμό Λειτουργίας, καθώς επίσης και τις σύγχρονες ψηφιακές ευκολίες που προσφέρει το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου σε καταρτιζόμενους και εκπαιδευτές, με σκοπό το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και την άμεση ενημέρωση και επικοινωνία με όλους.