Ευχαριστούμε θερμά όλους, όσοι στήριξαν την προσπάθειά μας και για τη φετινή παρουσία του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου στην 3η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου (EXPOMES 2018).

Ευχαριστούμε επίσης, για τα καλά και ενθαρρυντικά τους λόγια, επώνυμους και ανώνυμους επισκέπτες και πιστεύουμε ότι το ΔΙΕΚ θα συμβάλει από την πλευρά του στην τοπική ανάπτυξη, παρέχοντας ποιοτική αρχική επαγγελματική κατάρτιση.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης, στο διαμορφωμένο συνεδριακό χώρο, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 17:30, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση με θέμα: "Το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου: Όραμα και Προοπτικές" από το Διευθυντή Ιωάννη Γ. Χατζή.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν και συμμετείχαν, ο νέος Διευθυντής του ΔΙΕΚ Αγρινίου κ. Πάρης Βεντήρης και η Διευθύντρια του νέου ΔΙΕΚ Αμφιλοχίας κα Ελένη Ταλιούρα.

Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς κ. Παυσανίας Παπαγεωργίου, ο οποίος δεν κατάφερε τελικά να παρευρεθεί, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, απέστειλε τον παρακάτω χαιρετισμό:

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες,
Η ανάγκη να παραβρεθώ σήμερα σε σύσκεψη απολογισμού των διμερών συναντήσεων στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Γερμανού Υπουργού Εξωτερικών στην Ελλάδα, μου στερεί την ευκαιρία να βρεθώ ξανά κοντά σας.

Σας υπόσχομαι όμως ότι πολύ σύντομα θα μας δοθούν πολλές ευκαιρίες να συζητήσουμε ανοικτά την πορεία της εκπαίδευσης στον τόπο μας. Και ιδιαίτερα τα νέα δεδομένα που βάζουν η ίδρυση του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεσολόγγι, η ανάπτυξη της Κατάρτισης χάρη στον αγώνα που δίνει καθημερινά ο Δ/ντής του Δημόσιου ΙΕΚ Μεσολογγίου κ. Γιάννης Χατζής και σίγουρα οι νέες προοπτικές που ανοίγονται ιδιαίτερα για τις νέες και τους νέους αλλά και για όλους τους δημότες με την ίδρυση της νέας πανεπιστημιακής σχολής, των νέων πανεπιστημιακών τμημάτων και την ολοκλήρωση της μετάβασης του τμήματος Λογιστικής από την Πάτρα στο Μεσολόγγι εντός των επόμενων εβδομάδων.

Εύχομαι κάθε καλό και επιτυχία στην διοργάνωση της Έκθεσης.

Παυσανίας Παπαγεωργίου
Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς

Δείτε πιο κάτω το βίντεο της παρουσίασης.