Την Τρίτη 02.06.2020 το απόγευμα, οι σπουδαστές της ειδικότητας “Τέχνη Φωτογραφίας”, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε τηλεδιάσκεψη με το διεθνώς βραβευμένο φωτογράφο Μπάμπη Τσουκιά, που τα τελευταία 25 χρόνια ειδικεύεται στη φωτογράφιση γάμου.

Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε για τη δουλειά του και εξήγησε τη φιλοσοφία του και την τεχνική για τις λήψεις του. Με οδηγό την πολυετή πείρα του, ο Μπάμπης Τσουκιάς, μοιράστηκε μαζί μας μερικά πολύ χρήσιμα tips για επιτυχημένες γαμήλιες φωτογραφίες. Σημείο εξαιρετικά σημαντικό σε έναν γάμο, αφού τη μεγάλη ημέρα, αυτές θα αποτυπώσουν το συναίσθημα και την εικόνα της στιγμής, κρατώντας ζωντανές τις αναμνήσεις στον χρόνο.

Επίσης, απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις και απορίες των σπουδαστών της ειδικότητας σχετικά με την προετοιμασία της φωτογράφισης του γάμου, η οποία απαιτεί τέλεια οργάνωση και υψηλή αισθητική.

Η διαφημιστική και η still life φωτογραφία είναι επίσης ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς του.

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εργαστηριακών μαθημάτων της ειδικότητας και ιδιαίτερα του μαθήματος “Μόδα, Γάμος, Πορτραίτο, κλπ”, από το σύγχρονο εργαστήριο Πληροφορικής Computer Science lab του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου.