Ήδη βρισκόμαστε σε κατάσταση lockdown με τα νέα περιοριστικά μέτρα και μέχρι 30 Νοεμβρίου 2020.

Ακολουθώντας τις οδηγίες που είχαν σταλεί από τη ΓΓΕΕΚΔΒΜ για τη διεξαγωγή της κατάρτισης, στην περίπτωση προσωρινής αναστολής ή απαγόρευσης της λειτουργίας του ΙΕΚ, θα παρέχεται σύγχρονη ή ασύγχρονη εξ αποστάσεως κατάρτιση για όσο χρονικό διάστημα το ΙΕΚ Μεσολογγίου παραμένει σε αυτό το καθεστώς.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας (https://iekmesol.gr/latest-news/odigies-diexagogis-katartisis-sta-ie) καθώς και τις διευκρινιστικές οδηγίες που δόθηκαν με σχετική εγκύκλιο του Γενικού Γραμματέα ΕΕΚ και ΔΒΜ (https://iekmesol.gr/latest-news/dieykriniseis-os-pros-ti-leitoyrgia).

Για την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση της διαδικασίας, προβήκαμε στη σύνταξη και παροχή οδηγιών προς τους εκπαιδευτές του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου, για τη διεξαγωγή μαθημάτων από απόσταση και την αποτίμησή της.

Δείτε συνημμένα τα σχετικά αρχεία.

Αναγνωρίζουμε τις όποιες δυσκολίες, τεχνικές και οργάνωσης του μαθήματος, υπάρχουν. Γι’ αυτό, η πρώτη εβδομάδα εφαρμογής, ας είναι “εβδομάδα προσαρμογής” στις νέες διαδικασίες για όλους μας.

Το ΔΙΕΚ θα λειτουργεί καθημερινά από 13:00 έως 19:00 για τηλεφωνική υποστήριξη τόσο δική σας όσο και των καταρτιζόμενων. Παράλληλα θα είμαστε διαθέσιμοι ώστε να απαντηθούν απορίες και να συζητηθούν προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίσετε.

Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία ώστε να ανταποκριθούμε και πάλι με επιτυχία στη νέα πρόκληση. Ελπίζουμε στη συνεργασία όλων και ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο σας.

Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε να το κάνουμε και τούτη τη φορά ακόμη καλύτερα. Μην ξεχνάτε όμως ότι τώρα πρέπει να μείνουμε όλοι υγιείς γιατί προέχει η ασφάλεια και η υγεία όλων μας.

Ιωάννης Γ. Χατζής
Διευθυντής του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου