Η εκπαιδευτική-πολιτιστική επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη, η οποία είχε αναβληθεί, τελικά θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα από 20 έως 25 Μαΐου 2022.

Το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου διοργανώνει σε σύμπραξη με το ΔΙΕΚ Λαμίας τη συγκεκριμένη εκπαιδευτική-πολιτιστική επίσκεψη, την οποία έχει εντάξει στο πλαίσιο κατάρτισης της ειδικότητας “Τεχνικός Συντήρησης Έργων Ζωγραφικής”.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη, ξεκίνησε να πραγματοποιείται από το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου, σε σύμπραξη με τα ΔΙΕΚ Ιωαννίνων και Λαμίας, για πρώτη φορά το 2020 και ελπίζουμε να είμαστε σε θέση να την πραγματοποιούμε κάθε χρόνο. Βασικός στόχος της επίσκεψης είναι να δώσει την ευκαιρία για πραγματοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων σχετικών με την ειδικότητα στα μνημεία και τα τουριστικά αξιοθέατα που απλόχερα προσφέρει η Πόλη στον επισκέπτη.

Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, τα Πριγκηπόνησα και τη Θεολογική σχολή της Χάλκης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στα συννημένα αρχεία.

Συνημμένα αρχεία