Αγαπητοί καταρτιζόμενοι,

Τη Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021, ξεκινούν τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου 2021Α στο ΔΙΕΚ Μεσολογγίου.

Ελπίζουμε αυτή να είναι η τελευταία φορά που ξεκινάει ένα εξάμηνο με εξ αποστάσεως διδασκαλία λόγω πανδημίας και η εξέλιξή της να επιτρέψει την έγκαιρη επιστροφή με φυσική παρουσία στις αίθουσες διδασκαλίας και τα εργαστήρια.

Αν και έχετε ήδη αποκτήσει εμπειρία στην εξ αποστάσεως διδασκαλία, κατανοούμε απόλυτα την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλετε τόσο εσείς όσο και οι εκπαιδευτές σας για το καλύτερο αποτέλεσμα στα θεωρητικά αλλά πολύ περισσότερο στα εργαστηριακά μαθήματα.

Μάλιστα, η πρότασή μας γι’ αυτό το εξάμηνο, είναι να ενταχθεί σε ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό, η σύγχρονη μέθοδος στη διεξαγωγή όλων των μαθημάτων.

Οι αναθέσεις των μαθημάτων σε εκπαιδευτές ολοκληρώθηκαν και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ολοκληρωθεί και η προετοιμασία των συστημάτων, Open eClass και personal.info για τη στήριξη της κατάρτισης με τηλεκπαίδευση.

Παράλληλα, έχει ολοκληρωθεί και το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων, το οποίο θα αναρτηθεί τις επόμενες ώρες στην ιστοσελίδα μας αλλά και στην πλατφόρμα Open eClass.

Η εγγραφή σας στο επόμενο εξάμηνο έχει ήδη ανανεωθεί για όλους. Σε περίπτωση που κάποιος δεν το επιθυμεί, παρακαλούμε να μας ενημερώσει έγκαιρα με ένα σχετικό email ή τηλεφωνικά, ότι δεν επιθυμεί να εγγραφεί στο εαρινό εξάμηνο 2021Α.

Να έχετε υπομονή, θέληση και αυτοπεποίθηση. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας για να ξεπεράσουμε μαζί όλες τις δυσκολίες.

Σας ευχόμαστε ένα καλό εαρινό εξάμηνο.

Από τη Διεύθυνση του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου