Σήμερα, Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023, ξεκινά και επίσημα το εαρινό εξάμηνο κατάρτισης, το οποίο λήγει την 30η Ιουνίου, σύμφωνα με τον Κανονισμό λειτουργίας.

Τα μαθήματα για όλες τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στο ΔΙΕΚ Μεσολογγίου το εαρινό εξάμηνο 2023Α, ξεκινούν τη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2022, στις 3:00 το απόγευμα, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Το τρέχον εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα κάθε ειδικότητας, θα βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα για το τρέχον εξάμηνο κατάρτισης 2023A.

Η ανανέωση εγγραφής στο εξάμηνο θα γίνει τη Δευτέρα στη Γραμματεία του ΙΕΚ.

Τα μαθήματα προγραμματίζεται να ολοκληρωθούν το αργότερο στις 16 Ιουνίου 2023, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα κατάρτισης του εξαμήνου, που μπορείτε να δείτε εδώ.

Θυμίζουμε σε όλους, τόσο σε εκπαιδευτές όσο και καταρτιζόμενους, να λάβουν υπόψη τους τον Κανονισμό Λειτουργίας των ΔΙΕΚ, ο οποίος έχει αναρτηθεί εδώ.

Κάθε εξάμηνο καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για ένα υψηλό επίπεδο διοικητικής οργάνωσης και λειτουργίας, κάτι που πιστεύουμε ότι όλοι αναγνωρίζουν πως το πετυχαίνουμε.

Κύριος σκοπός μας είναι η βιώσιμη ανάπτυξη του ΙΕΚ και η παροχή ποιοτικής και αποτελεσματικής κατάρτισης. Με τη στήριξη των εκπαιδευτών προσπαθούμε να κρατάμε αμείωτο το ενδιαφέρον των καταρτιζόμενων μας για την ειδικότητα, προσφέροντας επαγγελματικές εμπειρίες κατάρτισης και όχι μόνο στείρα ακαδημαϊκή γνώση.

Ευχόμαστε ένα καλό, δημιουργικό και επιτυχημένο εξάμηνο.

Ο Διευθυντής
Γιάννης Χατζής