Σήμερα Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου, δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα, λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Ανακοινώσεις, Ενημέρωση εκπαιδευτών, Ενημέρωση σπουδαστών
Το υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, προειδοποιεί για πλημμυρικά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, ενώ οι αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή και ζητούν από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου, την Παρασκευή 15/10/2021, όλες οι σχολικές μονάδες, παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ του Δήμου δε θα λειτουργήσουν.
Στο Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου, με γνώμονα την ασφάλεια των καταρτιζόμενων και των εκπαιδευτών, προληπτικά δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα, λόγω των προβλεπόμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
Share
Ιστορικό
Τελευταίες ανακοινώσεις
Έναρξη μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2022Α και ενημέρωση σπουδαστών για το νέο Κανονισμό Λειτουργίας ΙΕΚ 21 Φεβρουαρίου 2022 21:48
Κλειστό το Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου, Δευτέρα και Τρίτη, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών 24 Ιανουαρίου 2022 10:30
Πρόσφατες Δράσεις
