Το ξενοδοχείο La Marquise Luxury Resort Complex (https://www.lamarquise.gr/el) είναι ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Ρόδου. Συνδυάζει άψογα την αριστοκρατική ατμόσφαιρα του παρελθόντος με την πολυτέλεια του σήμερα. Το θέρετρο εκτείνεται σε μια εντυπωσιακή έκταση 120.000 τετραγωνικών μέτρων και είναι αναπτυγμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να ξεχωρίζει σαν μια όαση περικυκλωμένη από νερό και βλάστηση.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο τουριστικό θέρετρο της Καλλιθέας, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από ένα από τα πιο ζωντανά σημεία του νησιού, την περιοχή του Φαληρακίου (3 χλμ) και μόλις 9 χλμ μακριά από την πόλη της Ρόδου.

Στο ξενοδοχείο προσφέρονται θέσεις πρακτικής άσκησης για καταρτιζόμενους της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef). Παρέχεται στέγη σε όλους τους καταρτιζόμενους, οι οποίοι δικαιούνται τρία γεύματα καθημερινώς (πρωί, μεσημέρι, βράδυ).

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στην κυρία Αποστολοπούλου, υπεύθυνη πρακτικής άσκησης του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου.