Ο όμιλος Aquila Hotels & Resorts εκφράζει το ενδιαφέρον για πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης καταρτιζόμενων στις ειδικότητες:

  • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)
  • Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)

Ο όμιλος αποτελείται από 5 ξενοδοχειακές μονάδες στην Κρήτη με προδιαγραφές και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μετρώντας πολλές δεκαετίες στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Ως άξιος εργοδότης της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας με αγάπη για την φιλοξενία, ανοίγει τις πόρτες του σε χιλιάδες επαγγελματίες, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας μέσα σε ένα επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον που ευνοεί την προσωπική εξέλιξη και πρόοδο. Ο όμιλος έχει τιμηθεί με πολλά διεθνή βραβεία από τουριστικούς οργανισμούς και διεθνείς ενώσεις για την ποιότητα των υπηρεσιών του με χιλιάδες πιστούς πελάτες και πολλές δράσεις στο ενεργητικό του για την διατήρηση της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής κληρονομίας της Κρήτης.

Στόχος του ομίλου Aquila δεν είναι απλώς να φανεί αντάξιος των προσδοκιών του επισκέπτη αλλά να τις υπερβεί, πάντα με γνώμονα τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και την άψογη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών του.

O όμιλος περιλαμβάνει τα κάτωθι ξενοδοχεία πέντε αστέρων:

  • Aquila Rithymna Beach που βρίσκεται στον Αδελιανό Κάμπο στο Ρέθυμνο
  • Aquila Porto Rethymno που βρίσκεται στο Ρέθυμνο
  • Aquila Elounda Village που βρίσκεται στην Ελούντα στον Άγιο Νικόλαο
  • Aquila Atlantis Hotel που βρίσκεται στο Ηράκλειο
  • Sundance Apartments & Suites Time to Smile που βρίσκεται στο Κουτουλουφάρι Χερσονήσου

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στην κυρία Αποστολοπούλου, υπεύθυνη πρακτικής άσκησης του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: