Οι τελευταίες συνθήκες, έκαναν πιο έντονη την ανάγκη για μεγαλύτερη στροφή στην ψηφιακή εποχή και την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση του πολίτη.

Το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου λειτουργώντας ήδη με αυτή τη λογική, έκανε ένα ακόμη βήμα ένταξης των παρεχόμενων υπηρεσιών του στον ψηφιακό κόσμο, παρουσιάζοντας τη νέα ιστοσελίδα του και δίνοντάς της πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η νέα ιστοσελίδα του Δημόσιου ΙΕΚ Μεσολογγίου από σήμερα, 1 Μαΐου 2020 είναι γεγονός. Ο νέος ιστότοπος έχει αναρτηθεί στην ασφαλή πλέον ηλεκτρονική διεύθυνση https://iekmesol.sch.gr

Με ανανεωμένη δομή και νέο σχεδιασμό, σύγχρονη αισθητική και εμπλουτισμένο περιεχόμενο, η ιστοσελίδα του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου “αλλάζει σελίδα”. Με αναβαθμισμένα λειτουργικά χαρακτηριστικά, είναι βέβαιο ότι θα ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες προβολής και προώθησης ενός σύγχρονου Δημόσιου ΙΕΚ.

Στόχος μας είναι να αποτελέσει πλέον ένα δυναμικό κανάλι επικοινωνίας, σύγχρονο, λειτουργικό, εύχρηστο και φιλικό, με πλούσιο περιεχόμενο, αναδεικνύοντας τη σύγχρονη αντίληψη για την εικόνα και την πληροφορία που θα πρέπει να προσφέρει.

Επίσης, έχει δοθεί έμφαση στη συνεργασία της με τα κανάλια του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Instagram, Twitter, Youtube). Μέσα από αυτή εγκαινιάζουμε νέες μορφές επικοινωνίας με στόχο την όσο το δυνατόν αμεσότερη διάχυση των πληροφοριών σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου, αλλά και ειδήσεις που αφορούν την προβολή δράσεων και εκδηλώσεων που πραγματοποιεί.

Παράλληλα, έχει δοθεί έμφαση στη χρηστικότητα της ιστοσελίδας αλλά και στην πολυκαναλικότητα αυτής, ώστε οι επισκέπτες μέσω φορητών συσκευών (smartphones & tablets) που συνεχώς αυξάνονται, να έχουν εξίσου ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης.

Η νέα ιστοσελίδα φιλοδοξούμε να αποτελέσει ένα σύγχρονο εργαλείο πληροφόρησης για το όραμα, τις αξίες και τη στρατηγική ανάπτυξης που έχουμε σχεδιάσει για το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου.

Σας καλούμε να επισκεφτείτε τη νέα ιστοσελίδα μας και να την ανακαλύψετε.

Ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου
Δρ Ιωάννης Γ. Χατζής